Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Jim Jordan – Trumps evige støtte i Huset

Jim Jordan har de seneste år været en af Donald Trumps vigtigste støtter i Huset. Spørgsmålet er, hvor højt op af magtstigen det kan bringe ham.

Jim Jordan har de seneste år været en af Donald Trumps vigtigste støtter i Huset. Spørgsmålet er, hvor højt op af magtstigen det kan bringe ham.

Jim Jordan er kongresmedlem fra Ohio. I Kongressen har han grundlagt House Freedom Caucus, og vist sig at være en urokkelig støtte til den tidligere præsident Trump. Jordan har blandt andet forsøgt at stå i vejen for Rusland-undersøgelsen, begge Trumps impeachments, og senest nægtet at samarbejde med 6. januar – komiteen i dennes undersøgelse af begivenhederne den 6. januar i 2021. Han modtog Medal of Freedom af præsident Trump fem dage efter netop stormen på Kongressen.

Tidlige karriere med...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen