Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Jim Jordan – Trumps evige støtte i Huset

Jim Jordan har de seneste år været en af Donald Trumps vigtigste støtter i Huset. Spørgsmålet er, hvor højt op af magtstigen det kan bringe ham.

Jim Jordan har de seneste år været en af Donald Trumps vigtigste støtter i Huset. Spørgsmålet er, hvor højt op af magtstigen det kan bringe ham.

Jim Jordan er kongresmedlem fra Ohio. I Kongressen har han grundlagt House Freedom Caucus, og vist sig at være en urokkelig støtte til den tidligere præsident Trump. Jordan har blandt andet forsøgt at stå i vejen for Rusland-undersøgelsen, begge Trumps impeachments, og senest nægtet at samarbejde med 6. januar – komiteen i dennes undersøgelse af begivenhederne den 6. januar i 2021. Han modtog Medal of Freedom af præsident Trump fem dage efter netop stormen på Kongressen.

Tidlige karriere med...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA - både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen