Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Jimmy Kimmel – den følsomme talkshowvært

Jimmy Kimmel deler vandene. Han er blevet venstrefløjens repræsentant på TV, mens hans holdninger og tårevædede monologer både hyldes, kritiseres og skaber debat.

Jimmy Kimmel deler vandene. Han er blevet venstrefløjens repræsentant på TV, mens hans holdninger og tårevædede monologer både hyldes, kritiseres og skaber debat.

D. 10. januar holdt Jimmy Kimmel en tårevædet monolog på sit program Jimmy Kimmel live. Hans ven Bob Saget var lige død, og Kimmel var tydeligt berørt af situationen. I den forbindelse strømmede der både kærlighed og respekt Kimmels vej, og Kimmel fik ros for at turde vise følelser. Det er dog ikke første gang, at Kimmel har vist følelser på TV. Han er en følsom mand og har i flere udsendelser måtte holde lange pauser og tørre øjnene i forbindelse med monologer om personlige og tunge emner....

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen