Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Jobrapporterne bliver ikke ved med at være så pæne som nu”

Selv om den seneste jobrapport var bedre end forventet, så vil det snart ændre sig, lyder vurderingen fra DI’s USA-chef, Louis Funder.

Der lød et lettelsens suk i Det Hvide Hus, da den seneste jobrapport landede. For bundlinjen, ikke mindst hvad angår ledigheden, er god - og dermed noget som styrker Demokraterne forud for midtvejsvalget om knap en måned. Inflationen er imidlertid stadig elefanten i rummet og noget, som vil præge den kommende tids jobrapporter. Og så er der flere ting at glæde sig over, når man læser jobrapporten med danske briller, fortæller Dansk Industris USA-chef, Louis Funder, i dette interview med Kongres...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen