Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Jobskabelsen halter stadig gevaldigt i USA

Der er stadig lang vej igen for at få de millioner af amerikanere, der har mistet jobbet under corona-krisen, tilbage i arbejde. Den gode nyhed er dog, at det ikke er så slemt, som det kunne være, lyder vurderingen fra Nykredits cheføkonom, Frederik Engholm.

Af Frederik Engholm, cheføkonom, Nykredit

Den amerikanske jobrapport var umiddelbart fortolket en skuffende omgang med en stort set flad udvikling i beskæftigelsen i den private sektor  - et plus på sølle 6.000 personer – og en s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen