Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Joe Bidens forhold til pressen er bedst, når det er kedeligt”

Den nye pressesekretær kommer til at skulle vedligeholde Joe Bidens gode, men kedelige forhold til pressen, vurderer forsker.

Den nye pressesekretær kommer til at skulle vedligeholde Joe Bidens gode, men kedelige forhold til pressen, vurderer forsker.

I sidste uge offentliggjorde den amerikanske præsident Joe Biden, hvem der skal afløse den nuværende pressesekretær Jen Psaki, som stopper på posten i dag fredag. Der er tale om Karine Jean-Pierre, som på nuværende tidspunkt er tilknyttet Biden-administrationens pressehold, men fra i dag kommer hun altså til at stå forrest, når administrationen dagligt skal kommunikere ud til pressen i Det Hvide Hus, men også til den amerikanske befolkning. Samtidig skriver Karine Jean-Pierre også historie, da ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen