Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Joe er træt af Joe

Joe Manchins afvisning af Build Back Better var det værste, Joe Biden kunne ønske sig at få i julegave fra partifællen.

Joe Manchins afvisning af Build Back Better var det værste, Joe Biden kunne ønske sig at få i julegave fra partifællen.

Joe er træt af Joe. Nogenlunde så kort, kan det siges. Den udvidede version er, at den amerikanske præsident, Joe Biden, er godt og grundigt træt af partifællen, senator Joe Manchin fra West Virginia, og end ikke det faktum at det er juleaften på fredag kan formilde den 79-årige præsident.

For højest overraskende for Biden og hans stab, besluttede Manchin sig for at fejre 4. søndag i advent med at give Build Back Better-reformen dødsstødet. I et interview på Fox News lod Manchin således for...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen