Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

John Jacob Astor og Titanic-tragedien

Den 14. april 1912 forliste Titanic efter at have ramt et isbjerg. Ombord på skibet, der var på vej til New York, var en af USA's rigeste mænd, John Jacob Astor. Han var en af de mere end 1500 mennesker, der omkom, den skæbnesvangre nat.

Du kan sikkert godt huske scenen. Eller også tænker du: 'Nåh, ja, nu kan jeg godt huske det' når du har læst lidt videre. For de fleste af os har set filmen både i biografen og når den siden hen har været vist i fjernsynet.

Som tak for at have reddet ov...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen