Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika #2: Status efter New Hampshire

I denne uges udgave af ‘Kampen Om Amerika’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på vindere og tabere efter primærvalget i New Hampshire. For mens Bernie og Buttigieg kom godt fra The Granite State er Joe Bidens krise yderligere forværret.

Nøjagtig som i Iowa blev det Bernie Sanders og Pete Buttigieg der nappede de to øverste pladser på podiet ved primærvalget i New Hampshire. Denne gang var det imidlertid Sanders, der trak det længste strå. Samtidig leverede Amy Klobuchar en overraskelse med en stærk tredjeplads, og så må både Elizabeth Warren og Joe Biden sande, at New Hampshire ikke blev det vendepunkt, de havde håbet på efter Iowa. Tværtimod faktisk.

Kampen om Amerika er tilgængeligt for alle. Hvis du vil støtte vores arbejde, så kan du gøre det med et valgfrit beløb lige her: https://kongressen.10er.app/


Du kan også lytte og abonnere som podcast, der hvor du plejer at at hente dem:

Apple Podcast
Spotify
Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen