Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika #3: Dramaet i Nevada

I denne uges udgave af ‘Kampen Om Amerika’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på det kommende caucus i Nevada, som ligner endnu en Sanders-sejr og endnu et Biden-nederlag.

Lørdagens caucus i Nevada ser ikke ud til at blive det vendepunkt for Joe Biden, som den tidligere vicepræsident havde håbet det. De seneste målinger viser i stedet en klar føring til Bernie Sanders med Biden på en fjerdeplads efter både Sanders, Buttigieg og Warren. Bliver det virkelighed, vil det kun gøre ondt endnu værre for den trængte Biden.
Samtidig er den tidligere New York-borgmester, milliardæren Michael Bloomberg, for alvor ved at stemple ind i det demokratiske primærræs. Spørgsmålet er, hvad han kan drive det til? Og så er Pete Buttigieg røget i infight med Donald Trump og Rush Limbaugh over spørgsmålet om familieværdier.

Du kan støtte Kampen om Amerika med et valgfrit beløb inde på 10er.dk – klik her.

Se programmet herover eller lyt og abonner lige her:

Apple Podcast
Spotify
Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen