Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika #5: Status efter Super Tuesday

I denne uges udgave af ‘Kampen Om Amerika’ ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på et hæsblæsende Super Tuesday. En valgdag, der samtidig blev startskuddet til en længerevarende duel mellem Joe Biden og Bernie Sanders.

Støt Kampen om Amerika med et valgfrit beløb – klik her!

Efter sløje resultater i både Iowa og New Hampshire fik Obamas gamle vicepræsident, Joe Biden, for alvor sin valgkamp op i gear og leverede et comeback af de helt store på Super Tuesday. Venstrefløjs-kandidaten Bernie Sanders fik ikke helt så stærkt et resultat, som han ellers havde håbet, men sejren i Californien var dog med til at sikre Sanders et solidt antal delegerede i den samlede kamp om den demokratiske nominering. En kamp, der nu for alvor synes at komme til at stå mellem Biden og Sanders. Og en kamp, som meget vel kan tænkes at vare helt hen til Demokraternes partikonvent i Wisconsin til sommer.

Lyt og abonner her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen