Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Cheney, Palin og den republikanske højredrejning

Republikanerne trækker mod højrefløjen – hvad får det af konsekvenser ved midtvejsvalget? Lyt med her.

Liz Cheney er snart fortid i Repræsentanternes Hus, mens Sarah Palin har kurs mod et politisk comeback i selvsamme hus. I denne uges udgave af Kampen Om Amerika ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på den republikanske højredrejning og hvad det kan få af konsekvenser ved efterårets midtvejsvalg.
Hør programmet her:

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

At Ron DeSantis bejler til Joe Biden efter orkanen Ian' rasering skader ham ikke nu. Men det kan lægge en dæmper på præsidentambitionerne, vurderer...

Kampen Om Amerika

Orkanen Ian har givet Ron DeSantis flere ting at slås med i Florida, mens Trump har indledt nye slagsmål mod McConnell og CNN.

Politisk analyse

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny - og den går ikke væk...

Politisk analyse

I Ohio er der dødt løb mellem republikaneren J. D. Vance og demokraten Tim Ryan om delstatens åbne senatssæde.

Copyright © 2021 Kongressen