Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Demokratiet under angreb

Angrebene på det amerikanske demokrati er fortsat i året efter stormløbet på Capitol Hill den 6. januar 2021. Lyt med her.

I denne uges udgave af Kampen Om Amerika ser chefredaktør Anders Agner og nyhedsredaktør Otto Lykketoft nærmere på, hvordan det amerikanske demokrati fortsat er under angreb her et år efter stormløbet på Capitol Hill den 6. januar 2021.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Copyright © 2021 Kongressen