Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Efterspillet efter stormløbet

I denne uges udgave af Kampen Om Amerika ser Anders Agner og Lasse Charley Pedersen nærmere på efterspillet efter stormløbet på Capitol Hill den 6. januar

Efterspillet efter stormløbet på Capitol Hill er i fuld gang. Demokraterne truer med rigsret, hvis ikke Pence vælter Trump. Og Republikanerne prøver at isolere problemet til kun at handle om Trump.

Anders Agner og Lasse Charley Pedersen ser i denne udgave af Kampen Om Amerika nærmere på den politiske positionering i kølvandet på begivenhederne den 6. januar. 

Hør udsendelsen her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen