Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Er Kennedy-dynastiets tid i politik forbi?

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser nærmere på Kennedy-klanens mulige endeligt i amerikansk politik samt urolighederne i Kenosha i Wisconsin.

Efter primærvalgs-nederlaget til Senatet i Massachusetts ligner Joe Kennedy III en færdig mand i politik – og dermed kan det berømte dynasti måske være fortid efter godt 100 års indflydelse i amerikansk politik.

I Kenosha i Wisconsin står gaderne i flammer, men Trump kommer ikke med en spand vand, men i stedet en spand benzin til bålet. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen sidder ved roret i Kampen om Amerika.

Programmet produceres i samarbejde med vores sponsorer:

SorteSokker.dk/Kongressen – brug rabatkoden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb.

Corex Stolen har din ryg og vores, gå ind på corexstolen.dk og læs mere om, hvordan din ryg kan få den helt rigtige støtte hver dag.

Kampen om Amerika udkommer som video på Facebook, YouTube og Twitter og som podcast på Spotify, Apple Podcast og hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen