Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Hvad vil Biden egentlig med magten?

Joe Biden officielt går til valg med løftet om en ny politisk kurs og ønsket om at hele et splittet Amerika – men kan det overhovedet lade sig gøre? Og hvad vil han egentlig med magten, hvis han får den?

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen giver dig 2020-valget på 20 minutter hver uge på Kongressen.com. I denne uge med et kig på det Demokratiske partikonvent, hvor Joe Biden officielt er nomineret som præsidentkandidat.

Programmet præsenteres i samarbejde med SorteSokker.dk – brug rabatkoden “kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb.

Se programmet herover eller lyt som podcast lige her:

Du kan også lytte og abonnere, der hvor du lytter til dine podcasts.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen