Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Hvis ikke Trump i 2024, hvem så?

Hvem er favorit til at blive den republikanske præsidentkandidat i 2024? Trump? DeSantis? Eller en helt tredje? Lyt med her.

Er det mejslet i granit at den republikanske præsidentnominering i 2024 går til Donald Trump? Nej, langt fra. Især Floridas guvernør, Ron DeSantis, ligner en mand, der ikke blot har tænkt sig at udfordre The Donald men også har endog rigtig gode kort på hånden for at besejre ham i GOP-ræset.
I denne uges udgave af Kampen Om Amerika ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på den mulige tvekamp mellem Trump og DeSantis.


Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen