Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Hvis ikke Trump i 2024, hvem så?

Hvem er favorit til at blive den republikanske præsidentkandidat i 2024? Trump? DeSantis? Eller en helt tredje? Lyt med her.

Er det mejslet i granit at den republikanske præsidentnominering i 2024 går til Donald Trump? Nej, langt fra. Især Floridas guvernør, Ron DeSantis, ligner en mand, der ikke blot har tænkt sig at udfordre The Donald men også har endog rigtig gode kort på hånden for at besejre ham i GOP-ræset.
I denne uges udgave af Kampen Om Amerika ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på den mulige tvekamp mellem Trump og DeSantis.


Hør programmet her:

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen