Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika julespecial part 1: Trump Top 20

I den første af tre juleudgaver af Kampen Om Amerika tager Anders Agner og Lasse Charley Pedersen hul på Top 20 over Trumps præsidentskab.

Donald Trumps præsidentskab nærmer sig afslutningen. I den forbindelse har Anders Agner og Lasse Charley Pedersen sammen med lytterne sammensat en Top 20 over begivenheder, der har defineret Trumps præsidentskab.
I denne første af i alt tre julespecial-udgaver af Kampen Om Amerika starter nedtællingen fra plads nummer 20 og til og med plads nummer 11. Travelban, Nordkorea, Stormy Daniels og Højesteret er således blandt emnerne i denne udsendelse.
God fornøjelse og rigtig glædelig jul!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen