Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika julespecial part 3: Trump Top 20

I den tredje og sidste del af juleudgaverne af Kampen Om Amerika afslutter Anders Agner og Lasse Charley Pedersen gennemgangen af Top 20 over Trumps præsidentskab.

Donald Trumps præsidentskab nærmer sig afslutningen. I den forbindelse har Anders Agner og Lasse Charley Pedersen sammen med lytterne sammensat en Top 20 over begivenheder, der har defineret Trumps præsidentskab.

I denne tredje og sidste del af julespecial-udgaverne af Kampen Om Amerika fortsætter nedtællingen fra plads nummer 5 og til og med plads nummer 1. Corona, Rusland og fake news er således blandt emnerne i denne udsendelse.

God fornøjelse og rigtig godt nytår!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen