Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Skal Trump frygte Harris?

Joe Biden valgte ikke overraskende californiske Kamala Harris som sin vicepræsidentkandidat. Men hvad betyder det for valgkampen og hvad tænker de om hende ovre i Trumps lejr?

Det handler denne uges Kampen om Amerika om. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser også ind i, hvordan Biden er lykkedes med at få lukket fløjkrigene i det Demokratiske parti langt mere effektivt ned, end Hillary Clinton var i nærheden af i 2016.

Kampen om Amerika er produceret i samarbejde med SorteSokker.dk. Brug koden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb af kvalitetssokker. Tjek også SorteSokker.dk/Kongressen og find vores helt egen kollektion, hvor der snart kommer nye varer på hylderne.

Du kan også lytte og abonnere som podcast på følgende platforme:

Apple Podcast
Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen