Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika Special: Civiliseret debat rykker intet

Den sidste direkte tv-debat mellem Biden og Trump blev en noget mere civiliseret affære, end den første – men den flyttede næppe mange stemmer inden den hektiske slutspurt. 

Debatten var nemlig sat i skrappe rammer, hvor producerne havde mute-knap til rådighed og langt mere stramme spilleregler for, hvordan de to kamphaner måtte agere på scenen.

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen leverer denne uges Kampen om Amerika fra Kongressen.com. Programmet kan ses som video på YouTube, Facebook, Twitter og Instagram – eller lyttes som podcast på Spreaker, Spitify, Google Podcast, Podimo, Apple Podcast og hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Programmet præsenteres i samarbejde med SorteSokker.dk – kvalitetssokker, hver gang du åbner sokkeskuffen. Brug rabatkoden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb af kvalitetssokker. Se også den særlige Kongressen-kollektion på hjemmesiden.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen