Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Stilhed før debatstormen

Trump og Biden skal mødes for anden og sidste gang i en direkte tv-debat, inden valget om blot 13 dage. Det kan også være sidste chance for Trump, hvis han skal sætte nogle stød ind på Biden, der fortsat fører i meningsmålingerne i de vigtige svingstater.

Samtidig er Trump også røget i økonomisk uføre, da hans kampagne er ved at løbe tør for penge og måske skal ud med hatten i hånden, så der er penge til den vigtige slutspurt.

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen leverer denne uges Kampen om Amerika fra Kongressen.com. Programmet kan ses som video på YouTube, Facebook, Twitter og Instagram – eller lyttes som podcast på Spreaker, Spitify, Google Podcast, Podimo, Apple Podcast og hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Programmet præsenteres i samarbejde med:

SorteSokker.dk – brug rabatkoden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb af kvalitetssokker. Se også den særlige Kongressen-kollektion på hjemmesiden.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen