Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Svingstaterne har nøglerne til Det Hvide Hus

Hvilke svingstater er i spil og hvordan kan de to kandidater vinde dem? Og hvilke forcer kommer de to vicepræsidentkandidater med til deres respektive kampagner?

Kampen om Amerika ser nærmere på de svingstater, der har nøglerne til Det Hvide Hus og hvad status er for de to kandidaters muligheder i netop dem. Og så dykker vi også ned i, hvad de to vicepræsidentkandidater bibringer hver deres valgkamp og hvilken forskel, det eventuelt har for kandidaterne.

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen præsenterer Kampen om Amerika. Du kan se med på Facebook, YouTube og Twitter og lytte som podcast på Apple Podcast, Spotify, Podimo og hvor du ellers hører dine podcasts.

Programmet præsenteres i samarbejde med SorteSokker.dk – kvalitetssokker hver gang du åbner sokkeskuffen. Brug rabatkoden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb af sokker. Tjek også vores egen kollektion på SorteSokker.dk/Kongressen

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen