Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Valgdramaet venter i det magtfulde Senat

Af de to kamre i kongressen er Senatet det mest magtfulde og med flest føderale beslutninger. Til valget i november er der 35 af de 100 pladser til valg og der venter et højspændt drama i flere af delstaterne, der kan betyde at magten i kammeret skifter fra Republikanerne til Demokraterne.

Krisen i den amerikanske økonomi er afgrundsdyb og lige nu står omkring 40 millioner amerikanere til at blive smidt ud af deres hjem, fordi de ikke kan betale husleje. Hvad betyder det for valget af den næste præsident?

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen præsenterer Kampen om Amerika. Du kan se med på Facebook, YouTube og Twitter og lytte som podcast på Apple Podcast, Spotify, Podimo og hvor du ellers hører dine podcasts.

Programmet præsenteres i samarbejde med:

SorteSokker.dk – kvalitetssokker hver gang du åbner sokkeskuffen. Brug rabatkoden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb af sokker.

Corexstolen har vores ryg og den kan også have din. Læs mere om, hvordan Corexstolen kan støtte dig i dagligdagen på Corexstolen.dk

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen