Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Valgkampen starter dybt i mudderet

I sidste uge spurgte vi; hvad vil Biden med magten? I denne uge stiller vi samme spørgsmål op Trump – og ikke mindst det Republikanske parti.

I denne udgave af Kampen om Amerika kigger Torsten Jansen, der vikarierer for en ferierende Anders Agner, nærmere på det Republikanske partikonvent og de meldinger, der er kommet derfra. Hvad vil Trump med magten, hvis han vinder den? Og hvor lavt kan man forvente, at niveauet bliver i den indeværende valgkamp?

Programmet præsenteres i samarbejde med SorteSokker.dk – brug rabatkoden “Kongressen”, så får du 20 procents rabat på dit næste køb. Se også vores helt egen kollektion på SorteSokker.dk/kongressen

Kampen om Amerika udkommer som video på Facebook, YouTube og Twitter – og som podcast på Apple Podcast, Spotify og hvor du ellers lytter til dine podcasts på Apple og Android enheder.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen