Kongressen.com
Kampen Om Amerika

Kampen om Amerika: Vestkysten står i flammer, Biden er på stoffer

Kan klima komme på plakaten, nu når vestkysten står i flammer? Og hvorfor insinuerer Donald Trump, at Joe Biden skulle være på stoffer?

Den amerikanske vestkyst står i flammer fra nord til syd, fra Washington til Californien. Ødelæggelserne er monumentale og de menneskelige omkostninger ubeskrivelige. Kan det mon få klimaet ind i valgkampen?
Donald Trump har i et interview med Fox News postuleret, at Joe Biden sandsynligvis er på stoffer og at han vil have indført en narko-test inden de to skal duellere på debatscenen sidst på måneden.

Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen leverer denne uges Kampen om Amerika fra Kongressen.com. Programmet kan ses som video på YouTube, Facebook, Twitter og Instagram – eller lyttes som podcast på Spreaker, Spitify, Google Podcast, Podimo, Apple Podcast og hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Programmet præsenteres i samarbejde med:

SorteSokker.dk – brug rabatkoden “Kongressen” og få 20 procents rabat på dit næste køb af kvalitetssokker. Se også den særlige Kongressen-kollektion på hjemmesiden.

Corexstolen har vores ryg – og din. Læs mere om, hvad den gode stol kan gøre for dig og din ryg på Corexstolen.dk

Læs også

Kampen Om Amerika – Venstrefløjen er sure, men Biden er kold

Kongressen

Kampen Om Amerika – Derfor blev 6. januar-kommission vraget

Kongressen

Kampen Om Amerika – Nu starter det store abort slagsmål

Kongressen

Kampen Om Amerika – Bidens 7 udfordringer

Kongressen

Kampen Om Amerika – Republikansk oprør ulmer

Kongressen

Kampen Om Amerika – Den republikanske løgn

Kongressen