Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika – Virker Bidens 2024-melding?

Biden forsøger at pande diverse spekulationer ned ved at understrege at han genopstiller ved valget i 2024. Men virker det? Lyt med her.

Joe Biden forsøger at pande diverse spekulationer ned ved at understrege at han genopstiller ved valget i 2024. Men virker det? Det taler chefredaktør Anders Agner og indenrigsanalytiker Peter Keldorff om i denne uges udgave af Kampen Om Amerika, hvor også Kyle Rittenhouse-sagen bliver vendt.
Hør programmet her:

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Hør POTUS om USA's femte præsident, James Monroe, her.

Kampen Om Amerika

Hvordan er første år med Biden som præsident gået? Og hvordan tegner det kommende sig? Lyt med her.

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Politisk analyse

Joe Biden har omsider sat navn på, hvem han ønsker som USA's næste ambassadør. En udnævnelse, der er store forventninger til her i landet.

Copyright © 2021 Kongressen