Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Republikanere og demokrater i åben krig om corona-fortællingen

Hen over sommerferien ser Kongressen.com nærmere på nogle af de sager, der vil præge sidste halvdel af 2021 i amerikanske politik. Et af dem er kampen om corona-fortællingen. En kamp, som begge partier kæmper hårdt for at vinde, da det kan få stor betydning for udfaldet af midtvejsvalget og siden hen præsidentvalget.

Det kan lyde en smule mærkeligt, men ikke desto mindre er det vigtigt. Fortællingen om USA og corona, heriblandt håndteringen af selve sygdommen i 2020 og vaccineprogrammerne i...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen