Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan abortkrise blive Harris’ længe ventede oprejsning?

I den tumultariske tid efter lækagen fra Højesteret, har én ellers glemt kvinde fremstået som den naturlige fanebærer for kvinders ret til fri abort.

I den tumultariske tid efter lækagen fra Højesteret, har én ellers glemt kvinde fremstået som den naturlige fanebærer for kvinders ret til fri abort.

Kamala Harris har efter sine fadæser med immigration, stemmerettigheder og udenrigspolitiske optrædelser trukket sig som profil og repræsentant for Det Hvide Hus. Men måske er truslen mod kvinders ret til fri abort den oplagte scene, som hun kan indtage, og derigennem generobre sin popularitet og sit renome?

Harris har næsten siden sin indsættelse som vicepræsident været i modvind. Hun fik først den demokratiske tabersag om at løse immigrationsudfordringerne ved grænsen til Mexico i begyndel...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Copyright © 2021 Kongressen