Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan abortkrise blive Harris’ længe ventede oprejsning?

I den tumultariske tid efter lækagen fra Højesteret, har én ellers glemt kvinde fremstået som den naturlige fanebærer for kvinders ret til fri abort.

I den tumultariske tid efter lækagen fra Højesteret, har én ellers glemt kvinde fremstået som den naturlige fanebærer for kvinders ret til fri abort.

Kamala Harris har efter sine fadæser med immigration, stemmerettigheder og udenrigspolitiske optrædelser trukket sig som profil og repræsentant for Det Hvide Hus. Men måske er truslen mod kvinders ret til fri abort den oplagte scene, som hun kan indtage, og derigennem generobre sin popularitet og sit renome?

Harris har næsten siden sin indsættelse som vicepræsident været i modvind. Hun fik først den demokratiske tabersag om at løse immigrationsudfordringerne ved grænsen til Mexico i begyndel...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen