Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan McConaughey gå hele vejen i Texas?

Den Oscar-vindende skuespiller Matthew McConaughey er på vej ind i politik. Således har han ladet forstå at han har kig på guvernørposten i hjemstaten Texas. Spørgsmålet er om stjernen kan gå hele vejen i The Lone Star State.

De fleste af os kender ham. Først og fremmest fordi vi har set ham i True Detective. Eller i Dallas Buyers Club, som indbragte ham en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. En del af os har givet vis også hørt os selv recitere hans mest berømte oneliner: "Alright, alrig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen