Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan McConaughey gå hele vejen i Texas?

Den Oscar-vindende skuespiller Matthew McConaughey er på vej ind i politik. Således har han ladet forstå at han har kig på guvernørposten i hjemstaten Texas. Spørgsmålet er om stjernen kan gå hele vejen i The Lone Star State.

De fleste af os kender ham. Først og fremmest fordi vi har set ham i True Detective. Eller i Dallas Buyers Club, som indbragte ham en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. En del af os har givet vis også hørt os selv recitere hans mest berømte oneliner: "Alright, alrig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen