Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Kan New York-sagen sende Trump i fængsel?

Sagen mod Trump er nu officielt skudt i gang. Men hvilken straf kan der blive tale om, hvis eks-præsidenten bliver dømt?

Under stor mediebevågenhed mødte Donald Trump i tirsdags op i retten i New York. Dermed er sagen, der allerede har kostet Trumps tidligere advokat, Michael Cohen, en tur bag tremmer, nu formelt i gang.

Anklageskriftet ligner meget det vi havde forventet, så der er ikke de store overraskelser. Hvad der mest interessant er, at anklageren i New York har valgt at anklage ham for bogføringsbedrageri med det formål at begå en statslig forbrydelse - men hvad denne statslige forbrydelse præcis drej...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York and som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent. Mail: ninabechmann@gmail.com Mobil: 81 92 70 28

Læs også:

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Politisk analyse

Et lokalvalg i Florida har givet Ron DeSantis hovedpine forud for offentliggørelsen af sit kandidatur til præsidentposten.

Copyright © 2021 Kongressen