Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

KENNEDYLAND

KENNEDYLAND: Jackie Kennedy

I den anden episode i vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om førstedamen, stilikonet og hovedarkitekten bag skabelsen af Camelot-myten; Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis

Den anden episode i KENNEDYLAND handler om den berømte førstedame, Jackie Kennedy. Kvinden, der blev et stilikon i sin tid, og som i sin tid udtænkte og iværksatte strategien, der etablerede forbindelse mellem Kennedy og Camelot.

Anders Agner og Peter Keldorff taler om stilikonet og spindoktoren, om førstedamen og forlagsredaktøren, om myten og mennesket; Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis.

Hør udsendelsen her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen