Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

KENNEDYLAND

KENNEDYLAND: Joe Kennedy Sr.

I sjette episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var Kennedy-klanens patriark og som var den drivende kraft bag sønnernes politiske virke; Joseph Patrick Kennedy Sr.

Den sjette episode i KENNEDYLAND handler om en mand, der gennem hele livet var drevet af et ønske og en ambition om at hans familie skulle helt til tops i det amerikanske samfund. En mand, der først selv havde planer om at gå efter præsidentposten, men som måtte træde i baggrunden og i stedet overlade scenen til sine sønner. Manden, der skabte Kennedy-dynastiet; Joseph Patrick Kennedy Senior.

Anders Agner og Peter Keldorff ser nærmere på manden, hvis ambitioner på familiens vegne var med til at føre John F. Kennedy hele vejen til Det Hvide Hus, Robert F. Kennedy til Justitsministeriet og Ted Kennedy til Senatet. Manden, der i sit ægteskab med Rose fik i alt ni børn og som blandt andet gjorde tjeneste under Franklin Roosevelt som amerikansk ambassadør i Storbritannien.

Hør udsendelsen her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen