Kongressen.com
Analyse Podcast

KENNEDYLAND: Joe Kennedy Sr.

I sjette episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var Kennedy-klanens patriark og som var den drivende kraft bag sønnernes politiske virke; Joseph Patrick Kennedy Sr.

Den sjette episode i KENNEDYLAND handler om en mand, der gennem hele livet var drevet af et ønske og en ambition om at hans familie skulle helt til tops i det amerikanske samfund. En mand, der først selv havde planer om at gå efter præsidentposten, men som måtte træde i baggrunden og i stedet overlade scenen til sine sønner. Manden, der skabte Kennedy-dynastiet; Joseph Patrick Kennedy Senior.

Anders Agner og Peter Keldorff ser nærmere på manden, hvis ambitioner på familiens vegne var med til at føre John F. Kennedy hele vejen til Det Hvide Hus, Robert F. Kennedy til Justitsministeriet og Ted Kennedy til Senatet. Manden, der i sit ægteskab med Rose fik i alt ni børn og som blandt andet gjorde tjeneste under Franklin Roosevelt som amerikansk ambassadør i Storbritannien.

Hør udsendelsen her:

Læs også

Kampen Om Amerika – Demokraternes facade smuldrer

Kongressen

Grønland kan give Biden, hvad Trump ikke fik

Torsten Jansen

Demonstranter vil tage pengene fra politiet men Demokraterne tøver

Nina Emilie Bechmann

Stor stimuluspakke på vej

Otto Lykketoft

Cuomo-skandalen tager til i styrke

Anders Agner Pedersen

KENNEDYLAND: Ted Kennedy

Kongressen