Kongressen.com
Analyse KENNEDYLAND

KENNEDYLAND: Joe Kennedy Sr.

I sjette episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var Kennedy-klanens patriark og som var den drivende kraft bag sønnernes politiske virke; Joseph Patrick Kennedy Sr.

Den sjette episode i KENNEDYLAND handler om en mand, der gennem hele livet var drevet af et ønske og en ambition om at hans familie skulle helt til tops i det amerikanske samfund. En mand, der først selv havde planer om at gå efter præsidentposten, men som måtte træde i baggrunden og i stedet overlade scenen til sine sønner. Manden, der skabte Kennedy-dynastiet; Joseph Patrick Kennedy Senior.

Anders Agner og Peter Keldorff ser nærmere på manden, hvis ambitioner på familiens vegne var med til at føre John F. Kennedy hele vejen til Det Hvide Hus, Robert F. Kennedy til Justitsministeriet og Ted Kennedy til Senatet. Manden, der i sit ægteskab med Rose fik i alt ni børn og som blandt andet gjorde tjeneste under Franklin Roosevelt som amerikansk ambassadør i Storbritannien.

Hør udsendelsen her:

Læs også

Skjulte optagelser afslører CNN’s politiske agenda – eller gør de?

Kongressen

Farlig udvikling i Højesteret omkring mørklægning af afgørelser

Emil Friis Lauszus

“Biden forsøger at reetablere USA’s muligheder for at bruge soft power”

Anders Agner Pedersen

Kampen Om Amerika – USA lukker sig om sig selv

Kongressen

Bidens skatteplan trækker kun minimalt i aktiemarkedet

Kongressen

Hvorfor er filibusteren USA’s største stopklods? Det har den ikke altid været

Otto Lykketoft