Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

KENNEDYLAND

KENNEDYLAND: John F. Kennedy Jr.

I tredje episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der blev kaldt hele Amerikas søn. Manden, der på tragisk vis døde i en alder af blot 38 – John Fitzgerald Kennedy Junior.

Den tredje episode i KENNEDYLAND handler om en mand, der gennem hele livet havde et tonstungt forventningspres på sine skuldre for at gå ind i politik. En mand, der blev verdensberømt, da han på sin tre års fødselsdag gjorde honnør for sin afdøde far. Og en mand, der ligesom sin far, gik bort alt for tidligt; John Fitzgerald Kennedy Junior.

Anders Agner og Peter Keldorff ser nærmere på manden, der på tragisk vis omkom i en flyulykke som 38-årig sammen med sin hustru og svigerinde. Da han døde, var han chefredaktør for det politiske magasin George – og formentlig på vej ind i amerikansk toppolitik. Men nøjagtig som hans berømte far og onkel Bobby, er måden, der i dag tænkes på JFK Jr., hvad det mon kunne være blevet til, hvis ikke han var gået bort i så ung en alder.

Hør udsendelsen her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen