Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

KENNEDYLAND

KENNEDYLAND: John F. Kennedy

I den første episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om den mest berømte af alle Kennedyerne, nemlig manden, der for 60 år siden tiltrådte som amerikansk præsident; John Fitzgerald Kennedy.

Den første episode i KENNEDYLAND handler om den mest berømte af alle Kennedyerne, nemlig John Fitzgerald Kennedy. Manden, der i 1000 dage var amerikansk præsident, indtil tre skud i Dallas i november 1963 forvandlede ham fra menneske til myte.Anders Agner og Peter Keldorff ser nærmere på manden, der den dag i dag kaldes den mest inspirerende præsident i amerikansk historie. Manden, der for 60 år siden tiltrådte som amerikansk præsident; John Fizgerald Kennedy.

Hør udsendelsen her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Massachusetts har altid været omdrejningspunkt for USA's politiske historie.

Premium

Teksten her er en del af antologien Glimt Af Amerika, der udkom på Forlaget Rosenkilde i 2015 og som chefredaktør Anders Agner og Kongressen.com...

Copyright © 2021 Kongressen