Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

KENNEDYLAND

KENNEDYLAND: Ted Sorensen

I fjerde episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af forfatteren Peter Christensen til en samtale om JFK’s legendariske taleskriver Ted Sorensen.

Den fjerde episode i KENNEDYLAND handler om en mand, der muligvis ikke hed Kennedy til efternavn, men som hele sit liv var bundloyal over for familien. En mand, der blev kaldt JFK’s intellektuelle blodbank. Og en mand, der var med til at skrive nogle af de mest berømte taler i amerikansk historie; Theodore Sorensen.

Anders Agner og Peter Keldorff har inviteret forfatteren Peter Christensen med i studiet til en samtale om Kennedys berømte taleskriver med de danske aner, Ted Sorensen. En mand, der arbejdede tæt sammen med JFK gennem næste 11 år og som helt frem til sin egen død i efteråret 2010 hyldede manden, der var hans chef og ven, og manden, Sorensen selv beskrev som sin helt, John F. Kennedy.

Hør udsendelsen her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen