Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Ketanji Brown Jackson bliver ny Højesteretsdommer

Det bliver 51-årige Ketanji Brown Jackson, der skal afløse Stephen Breyer som Højesteretsdommer.

Det bliver 51-årige Ketanji Brown Jackson, der skal afløse Stephen Breyer som Højesteretsdommer.

Den officielle arvetager for Højesteretsdommer Stephen Breyer er fundet. Præsident Biden har valgt, at Ketanji Brown Jackson skal nomineres. Dermed kan hun blive den første kvindelige afroamerikanske Højesteretsdommer.

Ketanji Brown Jackson er 51 år, uddannet jurist fra Harvard University og har siden Obama-administrationen arbejdet som føderal dommer. Det er ikke første gang at hun er i Bidens søgelys. Tilbage i starten af 2021 nominerede han hende til at overtage nuværende justitsminister ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen