Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Kom Ukraine-krisen bag på de amerikanske medier?

Tog de amerikanske medier det alvorligt nok, da Biden talte om Putins invasion af Ukraine? Noget kunne tyde på, at det ikke er tilfældet.

Tog de amerikanske medier det alvorligt nok, da Biden talte om Putins invasion af Ukraine? Noget kunne tyde på, at det ikke er tilfældet.

Biden vidste det. Stoltenberg vidste det. Alligevel blev mange amerikanere overraskede, da Rusland d. 24. februar invaderede Ukraine. Årsagen til denne overraskelse kan givetvis findes i mediernes portrættering af krisen.

Den 18. februar kunne man i medierne verden over læse, at USA’s præsident, Joe Biden, nu havde overbevisende efterretninger, der beviste, at Putin havde tænkt sig at invadere Ukraine. Denne holdning blev i dagene efter understøttet af NATO’s generalsekretær, Jens Stoltenber...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen