Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Kom Ukraine-krisen bag på de amerikanske medier?

Tog de amerikanske medier det alvorligt nok, da Biden talte om Putins invasion af Ukraine? Noget kunne tyde på, at det ikke er tilfældet.

Tog de amerikanske medier det alvorligt nok, da Biden talte om Putins invasion af Ukraine? Noget kunne tyde på, at det ikke er tilfældet.

Biden vidste det. Stoltenberg vidste det. Alligevel blev mange amerikanere overraskede, da Rusland d. 24. februar invaderede Ukraine. Årsagen til denne overraskelse kan givetvis findes i mediernes portrættering af krisen.

Den 18. februar kunne man i medierne verden over læse, at USA’s præsident, Joe Biden, nu havde overbevisende efterretninger, der beviste, at Putin havde tænkt sig at invadere Ukraine. Denne holdning blev i dagene efter understøttet af NATO’s generalsekretær, Jens Stoltenber...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Courtroom

Tidligere allierede har vendt sig mod Trump og har givet opsigtsvækkende vidneudsagn

Politisk analyse

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene - på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Copyright © 2021 Kongressen