Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongen af GOP har fået sig en uønsket kronprins

Tirsdag blev en afgørende dag for Det Republikanske Parti. Ikke blot vandt partiet guvernørvalget i Virginia, Republikanerne fandt også en ny kronprins.

Tirsdag blev en afgørende dag for Det Republikanske Parti. Ikke blot vandt partiet guvernørvalget i Virginia, Republikanerne fandt også en ny kronprins.

”Sådan Virginia, vi vandt denne stat!” lød det fra Glenn Youngkin tirsdag aften amerikansk tid. Sejrherren Youngkin, Virginias guvernør, er nu også hele Det Republikanske Partis nye darling. Eller måske er ”hele” det forkerte ord at bruge. Youngkin står nemlig i kølvandet på sin valgsejr, overfor en tidligere præsident, som med sikkerhed føler sig trådt over tæerne af det nye stjernefrø. Ikke fordi Trump ikke kan lide Youngkin, som han flere gange har rost til skyerne, men fordi han føler, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen