Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Ikke meget tvivl om at Højesteret lader Trump blive på stemmesedlen

Anders Agner og Ruben Sindahl ser nærmere på Højesterets-høringen og Robert Hurs rapport, der igen bringer Bidens høje alder i fokus. Lyt med her.

Højesteret har nu taget hul på sagen om, hvorvidt Trump skal have lov til at blive på stemmesedlen eller ej. Og så er Bidens alder igen i fokus – til stor irritation for præsidenten.
Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Toft Sindahl ser nærmere på høringen i Højesteret, Robert Hurs rapport og gør status over den igangværende primærvalgkamp.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Højesteret fortsætter sin hårde kurs over for forsøg på at indføre mere strikse regler om våben

Feature

Amerikansk-danske Metallica spiller i aften den første af weekendens to koncerter på 'M72'-turneen i København.

Feature

Den 14. juni er det flagdag i USA og Kongressen.com har været en tur i arkiverne for at kigge nærmere på historien bag flaget

Interview

Tag valgkampen seriøst, lød det fra filmaktuelle Viggo Mortensen den anden aften - og flere andre skuespillere blander sig nu i 2024-valget

Copyright © 2021 Kongressen