Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Ikke meget tvivl om at Højesteret lader Trump blive på stemmesedlen

Anders Agner og Ruben Sindahl ser nærmere på Højesterets-høringen og Robert Hurs rapport, der igen bringer Bidens høje alder i fokus. Lyt med her.

Højesteret har nu taget hul på sagen om, hvorvidt Trump skal have lov til at blive på stemmesedlen eller ej. Og så er Bidens alder igen i fokus – til stor irritation for præsidenten.
Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Toft Sindahl ser nærmere på høringen i Højesteret, Robert Hurs rapport og gør status over den igangværende primærvalgkamp.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen