Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: State of the Union Special

Anders Agner, Camilla Sebelius og Jonas Parello-Plesner gør status efter Joe Bidens State of the Union-tale. Lyt med her.

Joe Biden holdt i nat den årlige State of the Union-tale. Men hvordan gik det? Og hvordan kommer talen til at påvirke den igangværende præsidentvalgkamp? Det taler chefredaktør Anders Agner, kampagneanalytiker Camilla Sebelius og direktøren i Alliance of Democracies, Jonas Parello-Plesner, om i denne State of the Union Special.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Ny rapport viser, at der er en faldende tillid til regeringer

Courtroom

South Carolina får lov at bruge nye valgkredse, der giver republikanerne en fordel

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Copyright © 2021 Kongressen