Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Status efter Super Tuesday

Anders Agner, Ruben Sindahl og Camilla Sebelius analyserer resultaterne fra Super Tuesday og ser frem mod State of the Union-talen.

Super Tuesday er overstået, Højesteret gav Trump lov at blive på stemmesedlen i Colorado og så er den årlige State of the Union-tale lige om hjørnet. Chefredaktør Anders Agner, juridisk analytiker Ruben Sindahl og kampagneanalytiker Camilla Sebelius samler trådene efter Super Tuesday og ser frem mod præsidentens store tale.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Vælgernes tillid til Biden, hvad angår økonomi, halter fortsat - det skal et nyt tiltag for at bekæmpe inflation forsøge at råde bod på.

Courtroom

Her er de forhold, der bliver afgørende for, om Trump bliver dømt

Politisk analyse

Kampen om hvem der skal efterfølge Mitch McConnell som republikansk senatsleder er i fuld gang

Interview

I Kreml er der ingen tvivl om, hvem man håber vinder valget i USA, lyder analysen fra Samuel Rachlin

Copyright © 2021 Kongressen