Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Trump har kurs mod nomineringen efter Iowa-sejr

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter caucuset i Iowa og ser nærmere på de verserende Trump-retssager. Lyt med her.

Det er valgår i USA og det betyder traditionen tro, at vi her på Kongressen.com sender podcast om valgkampen og de øvrige begivenheder over there. I dagens program ser chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl nærmere på Trumps sejr i Iowa, kigger frem mod tirsdagens primærvalg i New Hampshire og gør status over de verserende Trump-retssager.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Vælgernes tillid til Biden, hvad angår økonomi, halter fortsat - det skal et nyt tiltag for at bekæmpe inflation forsøge at råde bod på.

Courtroom

Her er de forhold, der bliver afgørende for, om Trump bliver dømt

Politisk analyse

Kampen om hvem der skal efterfølge Mitch McConnell som republikansk senatsleder er i fuld gang

Interview

I Kreml er der ingen tvivl om, hvem man håber vinder valget i USA, lyder analysen fra Samuel Rachlin

Copyright © 2021 Kongressen