Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Kongressen.com fylder 11 år

I dag er det 11 år siden vi udgav de første artikler og analyser her på Kongressen.com

Kære læsere

I dag er det lige nøjagtig 11 år siden vi udgav de første artikler og analyser her på Kongressen.com. Og lad mig derfor - på vegne af hele holdet - starte med det vigtigste først, nemlig at sige tak til jer medlemmer. Tak fordi I dagligt læser med, tak fordi I lytter til vores podcastserier og tak fordi I trofast møder op til vores events. Uden jeres opbakning havde vi ikke været, hvor vi er i dag. Og jeg kan allerede nu love jer, at vi vil gøre vores ypperste for at fortsætte st...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen