Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Kongressen.com fylder ni år

I dag for ni år siden udkom de første artikler på Kongressen.com.

Kære læsereI dag er det lige nøjagtig ni år siden jeg for første gang trykkede udgiv på de første artikler, vi udgav her på Kongressen.com. Siden hen er der blevet trykket udgiv mere end 3000 gange, ligesom det er blevet til flere podcastserier, tv-programmer, bøger og liveevents.

Den gode nyhed er: vi er først lige begyndt.

Eller rettere, vi har meget mere i posen. Tidligere i år lancerede vi Kongressen Business under daglig ledelse af vores erhvervsredaktør Tine Brødegaard. Det har få...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen