Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Kongressen.com med nyt, spændende tiltag

I dag lancerer vi et nyt univers målrettet folk, der arbejder professionelt med USA.

Kære læsere

Jeg har glædet mig til at dele denne nyhed med jer. I dag den 3. september relancerer vi vores medie. Det betyder at du nu kan blive medlem af Kongressen.com. Som medlem modtager du vores nyhedsbrev og får adgang til en række forskellige events. Nyhedsbrevet er primært målrettet til dig, der arbejder professionelt med USA og som gerne vil dybere ned end Trump, Twitter og skiftende meningsmålinger.

Kongressen.com råder vi over landets førende fag-eksperter inden for amerikansk politik. Du kender flere af dem fra medierne og fra foredrag rundt om i landet og hver dag er de med til at give dig en både substantiel og kvalificeret dækning af begivenhederne over there. Jeg er både glad og stolt over vores nye produkt og vil gerne have det så bredt ud som muligt. Ikke mindst til dig, der i dit daglige arbejde har brug for at være up to date med amerikansk politik, økonomi og samfundsforhold. Med nyhedsbrevet, der udkommer to gange om ugen, har du fingeren på den amerikanske puls og står dermed stærkere rustet i dit daglige dansk amerikanske virke.Du kan som sagt læse med allerede fra i dag. De første 14 dage kan du endda læse med ganske gratis.

Glæd dig til skarpe analyser, spændende interviews og relevante reportager, leveret af folk, med både indsigt, erfaring og kompetence i USA. Såfremt du ønsker at læse med de første 14 dage så kontakt kommerciel chef Jesper Milandt. Mail: jesper@kongressen.com, telefon: 20780004.

Du kan også læse med som privatperson. Hvordan det sker, kan du læse mere om her: https://www.kongressen.com/privat-bliv-medlem-af-kongressen-com/

Jeg håber, at I allesammen vil tage godt imod vores nye initiativ og at I fortsat vil både læse, lytte og se med her på Kongressen.com. Jeres opbakning er vores styrke.

Anders Agner
Chefredaktør, Kongressen.com

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen