Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Kongressen.com ønsker glædelig jul og godt nytår

Julen står for døren og på vegne af hele holdet her på Kongressen.com ønsker chefredaktør Anders Agner alle læserne glædelig jul og godt nytår

Kære læsere

Det er blevet den tid på året, hvor det er tid til at ønske glædelig jul. Et ønske, jeg med glæde og stolthed overbringer jer alle på vegne af hele det fantastiske hold her på Kongressen.com.

2020 har på alle måder været et år som vil gå over i historien. Først og fremmest på grund af corona, men set fra vores amerikanske perspektiv også på grund af en præsidentvalgkamp, hvor taberen fortsat nægter at han har tabt. Selv om Valgmandskollegiet formelt set har stemt resultatet igennem. Jeg vil tillade mig at tvivle på, at Trump kommer til at bruge juledagene på at ændre holdning. Tværtimod ser det ud til at han kommer til at køre videre i samme rille indtil den 20. januar – og sikkert også efter det.

Det ændrer dog ikke på at 2020 blev året, hvor USA valgte den ældste præsidentkandidat til dato, nemlig Joe Biden som deres næste leder. Og endda gjorde det med det højeste antal stemmer i historien. Alt sammen imens corona lå som en dyne over hele landet og et rekord højt antal amerikanere af samme grund valgte at brevstemme.

Her på Kongressen.com ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år. Vi har haft fornøjelsen at være rundt i hele landet og møde læserne ved en lang række oplæg på både uddannelsesinstitutioner, virksomheder og rundt om i kulturhusene. Det har været dejligt at tale med så mange af jer derude og vi glæder os til at fortsætte den dialog i det nye år.

2020 blev samtidig året, hvor vi søsatte vores nye store medieprodukt, nemlig nyhedsbrevet. Det har været dejligt at mærke, hvor godt I har taget imod det og vi glæder os til at udvikle det yderligere i det nye år.

Samtidig blev 2020 også året, hvor vi på Kongressen.com blev tildelt mediestøtte. En nyhed, vi i sagens natur er utrolig glade for og som betyder, at vi i det kommende år kan sørge for at Kongressen.com vokser sig både endnu større og endnu stærkere.

Det nye år bliver samtidig året, hvor vi tager hul på dækningen af et nyt præsidentskab, nemlig Joe Bidens. Vi har allerede dækket hans forskellige udnævnelser flittigt i den forgangne måneds tid og hele holdet er klar til at give jer alle sammen en stærk og substantiel dækning af den nye administration i det kommende år.

Tilbage er der nu kun tilbage at ønske jer alle sammen en glædelig jul og godt nytår. Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2021.
Pas godt på jer selv derude og tak fordi I følger os her på Kongressen.com.

Alt godt

Anders Agner
Chefredaktør, Kongressen.com

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen