Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Kongressen.com ønsker glædelig jul og godt nytår

På vegne af hele holdet, ønsker chefredaktør Anders Agner, alle læsere her på Kongressen.com glædelig jul og godt nytår.

Kære læsereJulen står for døren og på vegne af hele holdet her på Kongressen.com vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul - og også et godt nytår, nu vi er i gang :) 2022 har været en begivenhedsrigt år her på Kongressen.com. Midtvejsvalget blev lidt af en gyser, præsidentvalgkampen blev skudt i gang og i det hele taget har de store dramaer stået i kø i løbet af året. Samtidig blev 2022 året, hvor vi nåede hele vejen i mål med vores podcastserie 'POT...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen