Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com og Comwell i samarbejde om 2020 valg events

Kampen om hvem der skal være amerikansk præsident er i fuld gang. Bliver det Biden, Bernie eller ender det hele med fire år mere med Trump? Det er nogle af de spørgsmål Kongressen.com ved en række events på Comwells hoteller ser nærmere på. Billetsalget er netop startet.

2020-valgkampen er i fuld gang og de første primærvalg er lige om hjørnet. Derfor har Kongressen.com om Comwell besluttet sig for at samarbejde om en række valgkamps arrangementer rundt om i landet. I spidsen for disse events står chefredaktør Anders Agner, der hver gang vil have en af fageksperterne fra Kongressen.com med.
“Jeg glæder mig meget over at dette partnerskab mellem os og Comwell er kommet i stand. Comwells hoteller er de ideelle rammer til disse arrangementer og både jeg og holdet glæder os til nogle spændende events om 2020-valgkampen,” siger Anders Agner.

Billetsalget til de første arrangementer er netop åbnet og kan findes via linkene her:

Torsdag den 6. februar på Comwell Holte:
https://comwell.events/closeup6feb20

Torsdag den 12. marts på Comwell Borupgaard i Snekkesten:
https://comwell.events/closeup12marts

Mandag den 30. marts på Comwell Aarhus:
https://comwell.events/kampenomamerika30marts

Vi glæder os til at se jer alle sammen til nogle spændende arrangementer om 2020-valgkampen!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen