Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Obamaland

Kongressen.com og Saga Talks præsenterer ‘Obamaland’

I den nye sæson af ‘POTUS’ går Anders Agner og Lars Mathiasen i dybden med Obamas præsidentskab.

En ny sæson af POTUS ser i dag dagens lys. For efter at have fortalt historierne om samtlige amerikanske præsidenter fra George Washington til Donald Trump i POTUS, er Anders Agner og Lars Mathiasen nu klar med en splinterny sæson af den populære præsidentpodcast. Sæsonen har titlen ‘Obamaland’ og handler om USA’s 44. præsident, Barack Obama, hans præsidentskab og folkene rundt om ham.
I løbet af de kommende otte uger vil d’herrer Agner og Mathiasen sammen med gæster i studiet fortælle den detaljerede historie om manden, der i 2008 kom til magten med ord som ‘hope’ og ‘change’ som de definerende.
Chefredaktør Anders Agner fortæller her om ideen bag videreudviklingen af POTUS-formatet og hvad man som lytter kan glæde sig til i ‘Obamaland’:
“Da vi var færdige med at fortælle historierne om de amerikanske præsidenter, var Lars og jeg enige om, at der var flere af præsidentskaberne, hvor vi mente, at der var endnu mere at fortælle om flere af præsidenterne og deres vigtigste folk. Derfor nåede vi frem til at det kunne være fedt virkelig at nørde helt ned i alle detaljer. Det er så det vi gør nu – i første omgang med Obama.”

At der kommer flere sæsoner i samme stil som ‘Obamaland’, vil Anders Agner allerede nu gerne dele. Men hvem det bliver, venter chefredaktøren lidt endnu med at afsløre.
“Vi kommer til at lave flere sæsoner i samme stil som vi nu har lavet ‘Obamaland’. Både om republikanske og demokratiske præsidenter. Også af lidt ældre dato. Hvem den næste i rækken er, venter vi lige lidt med at offentliggøre. Men jeg kan godt røbe, at det er en af de største republikanske præsidenter i historien, og så kan man jo så gætte på, hvem det mon er,” smiler Anders Agner.

Du kan høre første afsnit af ‘Obamaland’, der handler om Obamas vej til magten, her:

https://podimo.com/dk/shows/452821ac-c862-4237-b721-183664d7f2ea

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Politisk analyse

Den detroniserede Kevin McCarthy forlader amerikansk politik efter et år, hvor livsdrømmen endte som et mareridt

Politisk analyse

Et par timers politisk skænderi i Alabama ændrer ikke på at Trump har kurs mod nomineringen og at Haley er førsteudfordreren

Copyright © 2021 Kongressen