Kongressen.com
Analyse Kampen om Amerika Podcast

Kongressen.com præsenterer ‘Kampen Om Amerika’

I dag er der premiere på det nye valgmagasin ‘Kampen Om Amerika’ med Anders Agner og Lars Mathiasen som værter. 2020-valget på 20 minutter hver onsdag på Kongressen.com, Facebook, YouTube, iTunes, Spotify og hvor du ellers lytter til dine podcasts

Det første caucus i Iowa er overstået og der er 2020-valgkampen for alvor i gang. I den forbindelse er vi her på Kongressen.com glade og stolte over at kunne præsentere vores nye valgkamps-magasin ‘Kampen Om Amerika’. I spidsen for programmet står chefredaktør Anders Agner og tv- og podcastredaktør Lars Mathiasen.
Programmet sendes hver onsdag og kan findes her på Kongressen.com, iTunes, Spotify og hvor du ellers plejer at lytte til dine podcasts.

“Vi håber at folk vil tage godt imod vores nye program. Vi glæder os meget til at fortælle historierne om en på alle måder både vigtig og hæsblæsende valgkamp. ‘Kampen Om Amerika’ er 2020-valget på 20 minutter hver uge,” siger chefredaktør Anders Agner.

Hvis du kan lide ‘Kampen Om Amerika’ kan du støtte programmet på 10er.dk med et valgfrit beløb.

Og skulle du som virksomhed tænke, at det ville være et spændende program at være partner på, er det også en mulighed. Kontakt os for nærmere information.

Det første program om caucus-dramaet i Iowa og Trumps State Of The Union-tale er netop udkommet og kan findes på alle disse platforme:


Læs også

Hvad vil et valg af Bernie Sanders betyde for Danmark?

Philip Chr. Ulrich

POTUS : Ronald Reagan

Kongressen

Putin udnytter konflikten mellem USA og Iran

Kongressen

Pentagon-budget til nye våben og stormagtskonkurrence

Philip Chr. Ulrich

Kampen Om Amerika #2: Status efter New Hampshire

Kongressen

POTUS : Jimmy Carter

Kongressen