Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen om Amerika

Kongressen.com præsenterer ‘Kampen Om Amerika’

I dag er der premiere på det nye valgmagasin ‘Kampen Om Amerika’ med Anders Agner og Lars Mathiasen som værter. 2020-valget på 20 minutter hver onsdag på Kongressen.com, Facebook, YouTube, iTunes, Spotify og hvor du ellers lytter til dine podcasts

Det første caucus i Iowa er overstået og der er 2020-valgkampen for alvor i gang. I den forbindelse er vi her på Kongressen.com glade og stolte over at kunne præsentere vores nye valgkamps-magasin ‘Kampen Om Amerika’. I spidsen for programmet står chefredaktør Anders Agner og tv- og podcastredaktør Lars Mathiasen.
Programmet sendes hver onsdag og kan findes her på Kongressen.com, iTunes, Spotify og hvor du ellers plejer at lytte til dine podcasts.

“Vi håber at folk vil tage godt imod vores nye program. Vi glæder os meget til at fortælle historierne om en på alle måder både vigtig og hæsblæsende valgkamp. ‘Kampen Om Amerika’ er 2020-valget på 20 minutter hver uge,” siger chefredaktør Anders Agner.

Hvis du kan lide ‘Kampen Om Amerika’ kan du støtte programmet på 10er.dk med et valgfrit beløb.

Og skulle du som virksomhed tænke, at det ville være et spændende program at være partner på, er det også en mulighed. Kontakt os for nærmere information.

Det første program om caucus-dramaet i Iowa og Trumps State Of The Union-tale er netop udkommet og kan findes på alle disse platforme:


Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen